Jogi nyilatkozat

A weboldalt a Taktikon Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-918462, képviseli: Szurop István) és a Procuris Bt. (cégjegyzékszám: 01-06-511448, képviseli: Pécsi Ferenc) közösen üzemelteti.

Szerzői jog

A weboldalon közölt vagy hivatkozott valamennyi tartalom jogvédett, további hivatkozása, másolása vagy terjesztése csak változatlan formában, a szerző vagy jogosult nevének feltüntetésével lehetséges. A közölt tartalom kereskedelmi célokra csak a szerzők, szerkesztők írásos engedélyével használható fel. Engedélykérés a tartalommarketing[pont]hu[kukac]gmail[pont]com emailcímen lehetséges.

Creative Commons License

This website is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

Adatvédelem

Az oldalon megadott személyes adatokat (név, emailcím stb.), amelyeket a hírlevélre történő feliratkozáskor, vagy a bejegyzésekhez történő hozzászóláskor regisztrálunk, körültekintően és gondosan kezeljük. A regisztrált adatokat csak a tartalommarketing.hu által küldött hírlevelek továbbításához tároljuk, és más célra nem használjuk. A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk át, az adatokat soha nem értékesítjük.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, akár itt is.

Tartalomkezelő rendszer

A weboldal a WordPress tartalomkezelő rendszer, és a Genesis keretrendszer, Minimum sablonjának felhasználásával készült. A tartalomkezelő rendszer használatakor hálás szívvel gondolunk a WordPress, és a keretrendszert, sablont készítő StudioPress fejlesztőire!

Szurop István, taktikon.hu
Szurop István
adatvezérelt tartalommarketinges |

Nagyvállalati marketingvezetőből, felső vezetőből (ABN AMRO Bank, K&H Bank, Raiffeisen International és Provident), nemzetközi márkaszakértőből (Garrison Group) lett adatvezérelt tartalommarketinges. Tartalomstratéga, aki van annyira gyakorlatias, hogy egy újságcikk megírása, egy weboldal elkészítése, egy PPC vagy email marketing kampány beállítása se okozzon számára gondot. Jelenleg a HVG Kiadó Zrt. márkázott tartalmakkal, natív hirdetésekkel foglalkozó csapatát vezeti.