Jogi nyilatkozat

A weboldalt a Taktikon Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-918462, képviseli: Szurop István) és a Procuris Bt. (cégjegyzékszám: 01-06-511448, képviseli: Pécsi Ferenc) közösen üzemelteti.

Szerzői jog

A weboldalon közölt vagy hivatkozott valamennyi tartalom jogvédett, további hivatkozása, másolása vagy terjesztése csak változatlan formában, a szerző vagy jogosult nevének feltüntetésével lehetséges. A közölt tartalom kereskedelmi célokra csak a szerzők, szerkesztők írásos engedélyével használható fel. Engedélykérés a tartalommarketing[pont]hu[kukac]gmail[pont]com emailcímen lehetséges.

Creative Commons License

This website is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

Adatvédelem

Az oldalon megadott személyes adatokat (név, emailcím stb.), amelyeket a hírlevélre történő feliratkozáskor, vagy a bejegyzésekhez történő hozzászóláskor regisztrálunk, körültekintően és gondosan kezeljük. A regisztrált adatokat csak a tartalommarketing.hu által küldött hírlevelek továbbításához tároljuk, és más célra nem használjuk. A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk át, az adatokat soha nem értékesítjük.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, akár itt is.

Tartalomkezelő rendszer

A weboldal a WordPress tartalomkezelő rendszer, és a Genesis keretrendszer, Minimum sablonjának felhasználásával készült. A tartalomkezelő rendszer használatakor hálás szívvel gondolunk a WordPress, és a keretrendszert, sablont készítő StudioPress fejlesztőire!

Szurop István, taktikon.hu
Szurop István
ügyvezető tanácsadó, Taktikon Kft. |

Újságíróból, marketingvezetőből lett tanácsadó vagyok. Az "asztal" mindkét oldalán ültem már, voltam nagyvállalati vezető itthon (ABN AMRO, K&H Bank, Provident) és külföldön (Raiffeisen International), de nemzetközi brandszakértőként (Garrison Group) is dolgoztam korábban. 2012 óta foglalkozom tartalommarketing-projektmenedzsmenttel, illetve marketingtréningeket, -konferenciákat szervezek.